Menu Luk

Slaget om Volden 2024

Årets venskabsturnering mellem Damhus, Hvidovre og Brøndby blev et voldsomt tilløbsstykke med tusindvis af mennesker i området omkring klubben med dertil hørende parkeringskaos!

Desværre skulle de mange mennesker ikke ind og se eller spille skak, men 500 meter videre frem af vejen, hvor de skulle se de lokale helte på Vilfort Park fortsætte rejsen mod en mesterskab. Turneringen blev derfor afviklet med et vist lydtæppe, og der var ingen tvivl om, hvem der først scorede på stadion:-).

Selve turneringen kom godt 25 minutter senere i gang, da et af de gæstende hold åbenbart havde svært ved at “læse” starttidspunktet i invitationen, men da vi først kom i gang blev det en intens affære. 9 hold dyster i årets turnering og der blev gået til makronerne og vi kom ikke uden om de obligatoriske tidsdramaer.

Vi har selv 4 hold med og vores 1.hold har ind til videre levet op til favoritværdigheden og ligger efter de første 3 runder i spidsen i præmiegruppe 1.  2.holdet ligger også godt til, og har overstået de værste modstandere. 3,holdet er kommet rigtig godt fra start og kæmper med om præmieplaceringerne i gruppe 2, mens 4.holdet har haft en svær start, men håbet er stadigvæk til stede.

Den aktuelle stilling kan ses her https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28800

De sidste 3 runder spilles på mandag med start kl 18:30.