Menu Luk

Slaget om Volden, del 2

Brøndby er årets Vestvoldsmestrer!

Mandag blev 2. og sidste afdeling af Vestvoldsturneringen afviklet under noget roligere forhold end 1.afdeling.

Det lykkes næsten for alle, at komme til kampstart og aftenen kom til at byde på masser af god skak, farlige fælder og naturligvis blunders. 

Brøndbys 1.hold gik ind til de sidste 3 kampe som favoritter og der var da hellere ingen slinger i valsen. 3 storsejre og årets Vestvoldsmestre var fundet. Klavs formåede oven i købet at sætte 6 sejrer i banken, og Henning S og Michael afgav hver kun en remis undervejs, mens Carsten måtte noterer et par nederlag på det svære 1.bræt.

Vi havde yderligere 3 hold med og det blev en noget blandet fornøjelse. Brøndby II underpræsterede ret kraftigt, hvilket også slutplaceringen, som nr.7 indikerer. Omvendt spillede Brøndby III til tider forrygende skak og ender også i tabellen over Brøndby II, kun ½ point fra præmierne. 

Brøndby IV, som var lavest ratet, formåede at afleverer agterpladsen til Damhus 2, som ellers var 200 ratingpoint stærkere end os. Det må siges at være godkendt!

Alt i alt en fin turnering med vores naboklubber, hvor den samlede stilling kan findes her https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28800