Menu Luk

Ufrivillig gys da 1.holdet vandt i holdturneringen

1.holdet startede sæsonen med en komfortabel sejr.

Mandag startede holdturneringen og 1.holdet skulle hjemme tage i mod Nørrebros 2.hold. På papiret var vi favoritter på de øverste brætter og underdogs i bunden. Alle var klar over, at det er supervigtigt, at komme godt fra start i en svær pulje og der var da hellere ikke nogen tøven på de øverste brætter. Lutter sejre på de første 5 brætter inden at der var gået to timer. Tilbage sad Bruno, Ole og Joachim med svære stillinger, i et pænt Halloweenpyntet lokale, da aftenens gys indtraf! Tyverialarmen gik i gang i det tilstødende lokale, og sådan en larmer utrolig højt.  Der var derfor ikke andet at gøre, end at flytte spillelokale, så bræt, urer og brikker blev flyttet til møllehuset, hvor efter at kampene fortsatte. Desværre fik afbrydelsen ikke Nørrebro til at ryste på hånden, så vi kunne bogfører to nederlag, inden af Bruno højst overraskende fik kæmpet sig tilbage ind i en ret tabt stilling og kunne trække en remis.

Alt i alt en fin 5½-2½ sejr til os og du kan se resultater og stillinger her

Nedenfor kan du gennemspille Anders’ fine comeback sejr.
 

HAlloweengræskar på rollator ude for at spillelokalet
i anledning af Halloween havde formanden været kreativ.